Wij geven om uw gezondheid

ALGEMENE RICHTLIJNEN VOOR MEDEWERKERS EN GASTEN:

 • Bij milde verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten) of koorts blijven we thuis.
 • We houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en we spreken elkaar hier op aan als dit niet gebeurt.
 • We wassen regelmatig onze handen, hoesten en niezen aan de binnenkant van onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes om de neus te snuiten.
 • Om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten te kunnen waarborgen, dienen ten allen tijden de aanwijzingen van het hotelmanagement opgevolgd te worden.
 • Iedereen werkt met eigen schoonmaakproducten of materialen. Na gebruik laten we deze netjes en schoongemaakt achter voor onze collega’s.
 • Het reinigen van de kamer en/of het verhelpen van een technisch mankement, wordt alleen gedaan als de gast niet aanwezig is op de kamer.
 • De routing van het hotel is aangepast, om zo voldoende afstand te kunnen bewaren. Het is niet toegestaan om met meer dan 1 gezin gebruik te maken van de lift. Het trappenhuis is uitsluitend alleen te gebruiken om naar een lagere etage te gaan, omdat hier niet gegarandeerd kan worden dat er voldoende afstand bewaard kan worden.
 • Al onze medewerkers dragen handschoenen.
 • Voor het serveren van onze gerechten maken onze medewerkers gebruik van zogeheten ‘afzettafels’. Hierdoor kan de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden, omdat de medewerkers alle dranken en gerechten via deze tafel serveren aan de gasten.
 • Gebruik maken van de openbare toiletten, die aanwezig zijn op de begane grond, is niet mogelijk (m.u.v. de invalidetoilet). Gasten dienen de sanitaire voorzieningen op eigen hotelkamer te gebruiken.
 • Er wordt in de openbare ruimtes gebruik gemaakt van vloerstickers. Hierdoor is direct duidelijk of er voldoende afstand gehouden wordt.
 • Bij de receptie wordt er gebruik gemaakt van zogeheten ‘spatschermen’.
 • Om de gasten duidelijk te informeren zijn er op bepaalde punten in het hotel flyers met alle informatie m.b.t. de richtlijnen opgehangen.
 • Op diverse punten in het hotel (lobby, restaurants, gangen etc.) zijn desinfectiepunten neergezet. Hierdoor kunnen zowel medewerkers als gasten de handen desinfecteren.
 • Naast de openbare ruimtes, zijn ook in diverse werkruimtes (kantoren, keukens, kantine, etc.) desinfectiepunten voor alle medewerkers.
 • Om te zorgen dat de richtlijnen gehanteerd (kunnen) worden en om gasten te voorzien van informatie, zal er een medewerker als host/hostess ingezet worden in de openbare ruimte, zoals de lobby.
 • Openbare ruimtes: Er worden extra rondes door onze ochtend en avondploeg gelopen om in alle aanrakingspunten in de lift en trappenhal de trapleuningen extra te reinigen. Dit zal meerdere keren per dag gebeuren.
 • Wij vragen onze gasten zoveel mogelijk contactloos te betalen. Mocht een gast toch in contact gekomen zijn met de terminal zullen wij deze na ieder contact de terminal desinfecteren.

RECEPTIE:

De diensten van de receptie zijn volledig aangepast. Dit wil zeggen dat er ten allen tijde een maximale bezetting is van 2 medewerkers en geen overlap meer van diensten. Het kan voor komen dat er een wachttijd ontstaat, houdt u hier alstublieft rekening mee. Er wordt uiteraard hard gewerkt om dit te voorkomen. Bij de receptie wordt u geacht 1,5 meter afstand te houden door bij de eerste vloersticker te blijven staan.

Naast de ‘spatschermen’ op de balie tussen de medewerkers en de gasten, is er ook een scherm geplaatst tussen de twee werkplekken in. Hierdoor zijn ook de medewerkers afgeschermd van elkaar tijdens het werk.

Gasten kunnen enkel met kaart betalen in het hotel.

ONTBIJT:

De tijdsperiode dat het ontbijt normaliter vrij toegankelijk is voor alle gasten (tussen 07:00 en 11:00 uur), wordt opgedeeld in aparte tijdblokken. Dit wil zeggen dat op een gecontroleerde manier, gasten kunnen ontbijten, zonder het risico te lopen dat de anderhalve meter maatregel niet gewaarborgd kan worden en dat er een goede service verleend kan worden door onze ontbijtmedewerkers.

Het ontbijt zal door de ontbijtmedewerkers geserveerd worden aan de ‘afzettafel’. De tafel met het ontbijt wordt van te voren klaargezet, zodat de gasten direct kunnen ontbijten en contact minimaal blijft.

DINER:

Om onze gasten toch te kunnen laten genieten van een heerlijk diner op de kamer vindt u bijgaand een overzicht van restaurants waar u heerlijke gerechten kunt bestellen. Heeft u hierover vragen dan kunt u hiervoor ook terecht bij één van onze Front Office Medewerkers.

 

Corona virus Actuele informatie RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
Coronavirus Algemene informatie RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
Coronavirus vragen en antwoorden RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden